Σχετικά με τους Τρόπους Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε με τους παρακάτω τρόπους:

  1. Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (πχ Visa, Mastercard)
  2. Με Paypal
  3. Με αντικαταβολή (πληρωμή κατά την παραλαβή) Ισχύει μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδας.
  4. Με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό στη ALPHA BANK

Αρ. Λογαριασμού : 115-00-2320-011980
IBAN : GR53 0140 1150 1150 0232 0011 980
Δικαιούχος Λογαριασμού: ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΙΚΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. / FIVE SHOES

Λεπτομέρειες:

Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Για να πληρώσετε το e-shop με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη φόρμα παραγγελίας το όνομα κατόχου, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας καθώς και τον μυστικό τριψήφιο κωδικό της που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας.

Η χρήση της πιστωτικής κάρτας για ηλεκτρονικές αγορές είναι ασφαλής. Ακόμα και αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα κλοπής των στοιχείων της κάρτας και γίνει παράνομη χρήση της, υπάρχει σύστημα ειδοποίησης για ασυνήθιστη χρήση της κάρτας και θα σας καλέσουν στο τηλέφωνο για να επιβεβαιώσουν αν όντως εσείς κάνατε τη συγκεκριμένη χρήση της κάρτας ή όχι. Σε οποιαδήποτε περίπτωση προβλήματος απευθυνθείτε στην τράπεζα που εκδώσατε την κάρτα.

Εκτός από την πιστωτική κάρτα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη χρεωστική σας κάρτα η οποία αλλη κάρτα έχετε και έχει χαμηλό και ελεγχόμενο ημερήσιο όριο άρα μεγαλύτερη ασφάλεια. Ακόμη αν θέλετε τη μέγιστη ασφάλεια προμηθευτείτε από κάποια τράπεζα μια προπληρωμένη κάρτα για αγορές στο ίντερνετ, καθώς με αυτή μπορούν να πραγματοποιηθούν αγορές μόνο για το ποσό που είναι φορτισμένη η κάρτα.

Πληρωμή με Paypal

Σε περίπτωση που διατηρείτε λογαριασμό PayPal, έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω του συστήματος του PayPal, εξασφαλίζοντας έτσι ένα ακόμη επίπεδο ασφαλείας των αγορών σας. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό Paypal, θα σας εμφανιστεί ειδική σελίδα δημιουργίας λογαριασμού.

Πληρωμή με Αντικαταβολή (Ισχύει μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδας)

Επιλέγοντας πληρωμή με αντικαταβολή, θα πληρώσετε τον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφορών (courier) o οποίος θα σας προσκομίσει την παραγγελία. Για αγορές άνω των 40 ευρώ δεν χρεώνεστε μεταφορικά.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της FiveShoes που αναφέρεται παραπάνω. Η κατάθεση μπορεί να γίνει είτε από φυσικό κατάστημα τράπεζας είτε μέσω e-banking. Σε περίπτωση που προκύψουν έξοδα τραπέζης για τη μεταφορά των χρημάτων, ο πελάτης αναλαμβάνει την υποχρέωση να καλύψει ολα τα έξοδα.

Πότε γίνεται η χρέωση

Η χρέωση του λογαριασμού σας (τραπεζικού, paypal κτλ) γίνεται εφόσον επιβεβαιώσουμε τη διαθεσιμότητα του/των προϊόντων που έχετε επιλέξει και σας τα αποστείλουμε με courier. Αν για οποιοδήποτε λόγω η παραγγελία σας δεν είναι δυνατό να εκτελεστεί, θα ενημερωθείτε είτε με email είτε τηλεφωνικά για τις λεπτομέρειες και την εξέλιξή της.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ο ιστότοπος FIVESHOES.GR κάνει χρήση του πρωτοκόλλου SSL για την πιστοποίηση της ασφάλειας των δεδομένων σας και των δεδομένων που διακινούνται μέσω του ιστοτόπου. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση διαδικτυακών τόπων (websites) στους διαδικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των διαδικτυακών χρηστών και των διαδικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη (client) και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.
Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν καταχωρούνται ή αποθηκεύονται σε μέσα της εταιρείας. Κατά τη επιλογή πληρωμής με πιστωτική ή χρωστική κάρτα, ο χρήστης/επισκεπτης στου ιστοτόπου FIVESHOES.GR μεταφέρεται στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών «Alpha e-commerce» της Τράπεζας Alpha Bank όπου η ασφάλεια των δεδομένων διασφαλίζεται ως εξής:

  • Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2/CVC2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από τον ιστότοπο FIVESHOES.GR
  • Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την Alpha Bank εμποδίζουν σε μη εξουσιοδοτημένους τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά της συστήματα
  • Η ιστοσελίδα της Τράπεζας στην οποία εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του ο πελάτης της επιχείρησης, φέρει ψηφιακό πιστοποιητικό για να μπορεί ο καθένας να ελέγξει τη γνησιότητά της, δηλαδή να διαπιστώσει ότι ανήκει πραγματικά στην Υπηρεσία Alpha e-Commerce της Alpha Bank
  • Η διαχείριση της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Εμπορίου Alpha e-Commerce γίνεται από εξουσιοδοτημένα άτομα της επιχειρήσεως, στους οποίους παραδίδονται ατομικοί κωδικοί προσβάσεως (username, password)
  • Σε περίπτωση που η εκδότρια τράπεζα υποστηρίζει τη χρήση μυστικού κωδικού για την εκτέλεση on line πληρωμών με κάρτα και ο κάτοχος της κάρτας έχει παραλάβει τέτοιο κωδικό, η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Alpha e-Commerce ζητά αυτόματα από τον πελάτη σας να πληκτρολογήσει τον μυστικό του κωδικό
  • Η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Eμπορίου Alpha e-Commerce ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για το ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατή με τα πρωτόκολλα ασφαλείας των διεθνών οργανισμών καρτών Verified by Visa και MasterCard SecureCode για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του FIVESHOES.GR διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

MENU
Close

Καλάθι

Viewed

Είδατε Πρόσφατα

Close

Κατηγορίες